HEEL de WERELD - Janet Schmidt

Licentie-Training

HEEL de WERELD

Voor jeugdprofessionals met ruime ervaring in het werken met de KAART.

 

JS_TRAINING_heel de wereld
JS_DRAAD_voor website
Pijlers_heel_de_wereld

Inhoud van de training

In deze licentietraining leer je KAART-trainingen geven én je leert hoe je scholen kunt begeleiden in tijden van verlies.Met de KAART-licentietraining worden rouwtherapeuten en rouwbegeleiders getraind om op professionele en effectieve wijze KAART-trainingen te geven aan professionals met een eigen praktijk of begeleidingsfunctie voor een zorg-organisatie.

heel de wereld

Duur training

Deze training duurt zes maanden en bestaat uit vijf livedagen intensieve groepscoaching en -begeleiding. Een mogelijkheid is om de VIP-versie in kleine groep (4) te volgen op Curaçao. Vraag naar de mogelijkheden.Verondersteld wordt dat je tussen de livedagen door het geleerde in de praktijk integreert wat een tijdsinvestering van 1 dag per week van je vraagt. Intervisie is een verplicht onderdeel.

heel de wereld

KAART-trainingen

Met deze licentietraining verkrijg jij als coach/therapeut de vaardigheden en het vertrouwen om KAART-trainingen te geven aan professionals die met de KAART willen leren werken. Het resultaat is een toename van hun expertise en een verbetering van hun dienstverlening, wat leidt tot een grotere tevredenheid van cliënten en een versterking van professionele reputatie.

heel de wereld

Database

Naast de informatie die je op de live-trainings-dagen ontvangt, krijg je ook toegang tot een database met blauwdrukken van de trainingen en informatie-pdfs die je op jouw site kunt plaatsen. Ook tref je er de opnames van de groepscoachcalls, de zoomlink en data voor deze calls. Alles bijelkaar!

De vijf pijlers in de training

Deze training richt zich op 5 verschillende pijlers, waarbij ik allereerst het hart noem. Werken met je hart is een voorwaarde om aan deze training mee te doen. Een rouwende Professionele nabijheid van de begeleider is een must.

1-1
2-2

De volgende pijler is de KAART, waarmee jij al veel gereisd hebt. Zowel zelf als met een cliënt. In HEEL de WERELD leer je andere professionals zowel in de praktijk/organisatie/instelling als op scholen te werken met de KAART.
Jij als KAART-trainer ontvangt na afronding van deze training een licentie met jaar-logo welke je op jouw site kunt plaatsen.

Dan maken we een bruggetje naar intuïtie. Je weet In het werken met de KAART ben je goed verbonden met jezelf, je bent zelf immers instrument In het geheel. Je bent verbonden met de cliënt, met de ander. En de derde component in het gesprek is dat je verbonden bent met het wetende veld. Om in verbinding te zijn met het wetende veld is het van belang jezelf goed te kennen lichaams-sensaties te herkennen, in jezelf te voelen, te weten hoe af te stemmen op de cliënt.

Intuitie_heel_de_wereld
3-2

Én om naar de volgende pijler te reizen springen we als het ware naar het veld van inspiratie. Op de KAART zichtbaar als het eiland van inspiratie en hier zie je het vuur. Het vuur dat in jou brandt om met dit thema aan het werk te gaan. Die inspiratie kun je ook weer doorgeven, vandaar de fakkels om het vuur. Je geeft als het ware de inspiratie en het werken met de KAART door.

En tot slot komen we bij de toekomst. Jouw toekomst zal veranderen doordat je nog meer expertise opbouwt rondom het werken met de KAART dus nog meer kennis, nog meer begeleidings- vaardigheden hebt om niet alleen kinderen en gezinnen te begeleiden maar ook scholen.
Door jouw ontwikkeling verandert jouw toekomst én die van anderen!

Toekomst_heel_de_wereld

Voeg jij je bij het team Kaart-trainers?

De groepscoaching en -begeleiding zorgt ervoor dat de deelnemers op een interactieve manier verdiepend leren werken met de KAART-methodiek en deze kunnen toepassen in de praktijk. Dit maakt de training niet alleen effectief, maar ook plezierig en motiverend.

Word deel van de KAART-licentietraining en ontwikkel jezelf als één van de KAART-trainers in Nederland en België.

Wanneer je deze training gevolgd hebt

  • Kun je 3 verschillende KAART-trainingen geven aan professionals
  • Heb je je gespreks- en begeleidingsvaardigheden op de KAART flink uitgebreid
  • Kun je jouw marketing zo inrichten dat je klanten op de KAART krijgt
  • Zijn we expert-collega's op de KAART

€ 4497,-

vrijgesteld van btw - start oktober 2023

5 LIVE-dagen 27/9 24/10 28/11 25/01 20/3

3 x Groeps-Coach-Calls van 1,5 uur

Whatsapp-groep 6 maanden

1 x individuele online supervise

Database met documenten en opnames

Certificaat na afronding

Vragen

Meestgestelde vragen over deze training

Voorwaarden zijn: 

  • Coachings- en/of therapeutische vaardigheden bezitten
  • Ruime ervaring in het werk met de KAART
  • Enthousiast over het gedachtegoed achter de KAART
  • Coachable zijn

Nee deze training is een ervaringsgerichte training. De kennis & expertise die je al in je rugzak hebt, neem je mee naar deze training en wordt aangevuld op de livedagen met nieuwe kennis gericht op professionele ontwikkeling én op persoonlijke ontwikkeling. Wel is er een online omgeving ingericht waar je alle documenten terug kunt vinden die je aangeboden krijgt tijdens de live trainingen zodat je altijd je database op orde hebt.

Nee hoor, je werft je eigen klanten en geeft je eigen trainingen. Jouw inkomsten blijven ook van jou. Het kan wel voorkomen dat ik je vraag een training voor mij te geven. Dan benader ik jou daar persoonlijk voor.

Ja, elk jaar dat je aangesloten* blijft, ontvang je een nieuw logo voor het jaar dat volgt. Deze kun je op je eigen website plaatsen.

*met aangesloten bedoel ik dat je de nascholings-training volgt.

Ja hoor, dat kan. Via de aanmeld-knop zie je de moehlijkheden.