LM Stap op de KAART - Janet Schmidt

STAP je mee op de KAART?

Minitraining STAP op de KAART voor coaches en therapeuten

Meld je nu aan!

Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik stuur je alleen informatie die aansluit bij deze mini-training. Lees hier meer over in mijn privacyverklaring

Chic site

Herken je dit ook?

Werk je met cliënten die moeite hebben om hun gedachten en gevoelens uit te drukken? Of merk je dat sommige mensen het lastig vinden om je als therapeut of coach recht in de ogen te kijken wanneer er diepgaande onderwerpen besproken worden? Alsof ze nog niet helemaal in staat zijn om te ontrafelen wat hen zo diep raakt. En jij bent er om ze te helpen. Dat wíl je ook. Met hen naar de kern, zodat jouw cliënt als het ware kan stromen. Zichzelf naar de heling en verandering kan toe bewegen. De KAART, de innovatieve gespreks-tool die ik heb ontwikkeld, biedt een onschatbaar kompas in deze reis. Het maakt het verkennen van diepe thema’s zoveel toegankelijker.

Als je met de KAART werkt, begeleid je jouw cliënt in een reis waar het vinden van de juiste woorden en de bijbehorende gevoelens gemakkelijker lijkt te stromen. En door het gebruik van materialen die het gesprek ondersteunen, ontstaat er een levendig beeld, een dynamische weergave van wat er diep van binnen speelt. Dit zorgt ervoor dat het gesprek niet vervliegt, maar diep raakt en zowel jou als je cliënt verder brengt.

Ontdek ook hoe jóuw begeleiding in betekenisvolle gesprekken nog meer impact heeft en blijvende verandering teweegbrengt.

Deze gratis minitraining vertelt je over het werken met de KAART voor elke doelgroep, voor elke leeftijd;

hoe je op een diepere laag werkt met de KAART
ontdek je waardoor deze tool zo goed werkt
wat het belang is van goede startvragen
hoe je afstemt op alles wat gebeurt tijdens de ‘reis’ van je cliënt/leerling
hoe je jouw cliënt kunt inspireren innerlijk te 'reizen' op de KAART

Mooie Woorden op de KAART

Reacties van professionals

Janet_Schmidt_Review1

Boven verwachting! Wat de KAART allemaal kan betekenen. Hoe het geschikt is voor grote en kleine lichte dingen maar absoluut ook voor de diepere zaken.  Je kunt zover gaan als op dat moment voor de cliënt nodig is. De KAART zou overal moeten liggen.

Therapeut

Janet_Schmidt_Review4

Het maakt me nog nieuwsgieriger naar alle creatieve mogelijkheden op de KAART. Het prikkelt heel erg mijn creativiteit. Juist omdat je je in een Veld van Vrijheid bevindt waar alles kan ontstaan. Het is een avontuur, waarin je met iemand mee mag reizen. Hoe mooi is dat!

Coach

Janet_Schmidt_Review3

Het reizen op de KAART geeft rust in het handelen in het nu en in de toekomst. De KAART is zo beeldend over je gevoelens. En dat zegt zoveel meer dan alleen maar woorden. Heel inspirerend. Een KAART-training bij Janet overtreft verwachtingen.

Energetisch Coach

Janet Schmidt Rouw- en traumatherapeut

Mijn missie is om jeugdprofessionals te leren hoe zij van betekenis kunnen zijn voor kinderen die te maken hebben met een ingrijpend verlies. Zo kan elk kind zich met ondersteuning gedragen weten en het verlies vanuit een veilige bedding integreren. Dan is er ruimte waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit om deze missie samen met jou te dragen.

Janet Schmidt_Professionals1-2

Meld je nu aan!

Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik stuur je alleen informatie die aansluit bij deze mini-training. Lees hier meer over in mijn privacyverklaring

© Janet Schmidt | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring

Deze site maakt geen deel uit van de Facebookwebsite, Googlewebsite, YouTubewebsite, Meta Platforms, Inc. en Google LLC. Bovendien wordt deze site op geen enkele manier door Facebook, Google en YouTube onderschreven. Facebook is een handelsmerk van Meta Platforms, Inc. Google en YouTube zijn handelsmerken van Google LLC.