Inspiratie op de KAART - Janet Schmidt

Dagtraining

inspiratie op de kaart

Live dagtraining voor zowel beginnende KAART-begeleiders als de meer ervaren begeleiders

 

JS_TRAINING_inspiratie op de kaart
JS_DRAAD_voor website

Live Dagtraining Inspiratie op de KAART
12 april 2023

Dagtraining 10.00 – 16.00 uur (lunchpauze van 12.30 – 13.15)

€ 97,-

In deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

Inter- en supervisie op de KAART

Live begeleiding van één van de deelnemers

Casus-bespreking

Online werken met de KAART

Samen oefenen op de KAART

Vragen op de KAART

Mooie Woorden over trainingen van Janet

Janet_Schmidt_Review4

Wat was deze dag inspirerend en het maakt me nog nieuwsgieriger naar alle creatieve mogelijkheden op de KAART. Het prikkelt heel erg mijn creativiteit. Juist omdat je je in een Veld van Vrijheid bevindt waar alles kan ontstaan. Het is een avontuur, waarin je met iemand mee mag reizen. Hoe mooi is dat!

Janet_Schmidt_Review3

Wat een magische dag. Het reizen geeft rust in het handelen in het nu en in de toekomst. Heel inspirerende dag. Overtreft alle verwachtingen. De KAART is zo beeldend over je gevoelens. En dat zegt zoveel meer dan alleen maar woorden. En heerlijk dat het Online was. Kon het lekker thuis op mijn eigen plek.

Janet_Schmidt_Review1

Ik heb al zoveel aan trainingen/opleidingen gedaan, maar toen ik de KAART zag wist ik dat dit nog het stukje was dat ik miste. Ik ging open deze dag in en het wat boven verwachting! Wat de KAART allemaal kan beteken. Hoe het geschikt is voor grote en kleine lichte dingen maar absoluut ook voor de diepere zaken.  Je kunt zover gaan als op dat moment voor de cliënt nodig is. De KAART zou overal moeten liggen.

Janet_Schmidt_Review2

Een mooi, verhelderende inspirerende dag! Luisteren naar Janets verhalen en praktijkervaringen is op zich al inspirerend en daarnaast  helpend in het zelf werken met de KAART. Het geeft veel mooie gesprekken kan zoveel mensen helpen. Deze dag heeft me geleerd mooie en goede vragen te stellen. Ik ben superfan van de KAART. Ik ben superfan van de KAART. En vind dan ook dat alle scholen, zorginstellingen, BSO ….iedereen een KAART ‘moet’ hebben.

Review Online op de kaart

Elke keer weer hoor ik weer nieuwe dingen. Heerlijk om te oefenen. Online werkt de KAART ook heel fijn. Mee-resoneren op je eigen KAART.

Trudy - Rouwtherapeut

Review Online op de kaart

Heel fijn. Echt een eiland van inspiratie. Fijn om zelf ook te ervaren. Juist het verfijnen en de eye-openers dragen bij. Ook korte kleine toegevoegde werkvormen op de KAART zijn fijn in mijn praktijk.

Marieke - Hoogbegaafdheid specialist

Review Online op de kaart

Ik was benieuwd naar meer mogelijkheden. Ik had wat drempelvrees voor de inzet van de KAART, maar deze dag heeft me enorm geïnspireerd en ge-enthousiasmeerd.

Marleen - Therapeut

Review Online op de kaart

Deze dag heeft me heel veel gebracht. Om online een sessie te begeleiden én een reis te mogen ontvangen is prachtig. Ik ben nog meer geïnspireerd in het werken met de KAART.

Lia - Energetisch therapeut

Vragen

Meestgestelde vragen over deze training

Deze training word momenteel alleen live gegeven.

Zeker! Deze training is ook voor jou inspiratie. Je doet nieuwe ideeen op, je kunt een casus inbrengen en misschien ga ik jou wel begeleiden met één van jouw vragen

Ja deze training zal vaker In het jaar aangeboden worden. Houd deze pagina voor nieuwe data. 

Het is handig als je deze de KAART al hebt, omdat we ook met elkaar op de KAART gaan oefenen. Per sé nodig is het niet; je kunt de KAART ook na deze training aanschaffen.