Gezinnen - Janet Schmidt

Welkom

in de wereld van het kind in een gezin met verlies

Ik help kinderen, jongeren en hun ouders omgaan met verdriet door verlies van een dierbare

 

JS_DRAAD_voor website

Op dit moment hanteer ik een wachtlijst.
Vanaf oktober heb ik weer ruimte voor nieuwe gezinnen.

Tarieven
We werken met een concept van 5 sessies per cliënt.
De investering daarvoor is € 600,-
Inclusief bijpassende materialen

Vergoedingen
Vraag hiernaar bij je ziektenkosten-verzekeraar en benoem nadrukkelijk beroepsvereniging VIV.
Je kunt nl. je aanvullende verzekering aanspreken om voor een (deel-)vergoeding in aanmerking te komen.

Tijden
Je bent welkom op afspraak.
Mijn werkdagen zijn dinsdag – woensdag – donderdag

Janet_Schmidt_Gezinnen2
Janet_Schmidt_Gezinnen9
Een moeder

Janet betrok mij bij de begeleiding en dat vond ik heel prettig.

De vader van mijn dochter (17 jaar) is 4 jaar geleden overleden en ze was zo vastgelopen dat ze nu hulp wilde. Janet betrok mij bij de begeleiding en dat vond ik heel prettig. Janet zag ‘meteen’ waar het probleem lag en met haar kennis en rust voelde ik direct vertrouwen. Het was alsof we elkaar al jaren kenden. Zo vertrouwd. Het werken met concrete materialen heeft mij heel veel inzicht gegeven in de relatie met mijn dochter in de gegeven situatie.
Nu mijn dochter zo goed geholpen is, overweeg ik terug te ga

Janet_Schmidt_Gezinnen1
Kim - 17 jaar

Maar ook was het best confronterend. Dankbaar.

Mijn vader is plotseling overleden en na bijna 4 jaar liep ik vast op school en wist ik het allemaal niet meer. Toen heb ik besloten dat ik verdere hulp moest zoeken. Het is voor tieners heel lastig om hulp te zoeken bij het rouwen, gelukkig ben ik na lang zoeken bij Janet terecht gekomen.
Ik vond de begeleiding van Janet heel fijn; we startten elke sessie samen met elkaar (mama er ook bij) we spraken even kort en daarna ging mama even weg en aan t eind van de sessie kwam ze er weer bij en bespraken we wat we hadden gedaan.
Ik vond dat Janet er heel veel van af wist en alles goed aanvoelde, als ze mij iets vroeg wat ik lastig vond om te antwoorden gaf zij aan wat zij voelde en vroeg me of dat klopte, elke keer wanneer ze dit deed klopte het. Heel bijzonder!
We werkten veel met duplopoppetjes en een KAART. Dat heeft mij veel inzicht gegeven, maar ook was het best confronterend. Je ziet jezelf daar staan op de KAART en je ziet waar je naar toe wilt maar iets houdt je tegen. Het waren vaak zware sessies maar ik heb er veel van geleerd en ben Janet dan ook erg dankbaar voor wat ze voor mij heeft gedaan!