Open Gebroken - Janet Schmidt

Open Gebroken

Houvast voor jezelf en vrijuit leven

JS_TRAINING_open gebroken
JS_DRAAD_voor website

Leven vanuit bezieling 

Ik help jou om de balans te herstellen tussen de fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspecten in jou, zodat je je volledig potentieel kunt bereiken en leven.

2023 Posts Instagram

Ik je graag wil inspireren en ondersteunen in jouw zoektocht naar jouw ware zelf na een ingrijpende gebeurtenis. Het kan een uitdagende reis zijn, maar ook een diep transformerend proces. Door deze reis aan te gaan, kom je dichter bij jezelf en ontdek je wie je werkelijk bent.

In mijn begeleiding maak ik onder andere gebruik van de KAART-methodiek, waarbij we samen jouw angsten en pijnen onder ogen komen en herkennen waar patronen, overlevings- en beschermingsmechanismen zijn ontstaan. Door dit proces van openbreken ontstaat er inzicht en erkenning, wat rust creëert en ruimte geeft om de magie in jouw leven toe te laten.

Tijdens dit proces kan het zijn dat je ook voorouderlijke patronen en onaffe ervaringen tegenkomt die van generatie op generatie worden doorgegeven. Door deze te erkennen en te helen, doorbreek je de cyclus in jouw familiesysteem en creëer je ruimte voor nieuwe mogelijkheden en een leven in meer vrijheid en verbinding.

Dit vraagt een andere kijk op het voorouderlijk huis dan we gewend zijn en ik ondersteun je graag bij dit proces van heling en transformatie. Ik nodig je uit om contact met mij op te nemen en samen te ontdekken hoe ik jou kan ondersteunen op jouw unieke pad van transformatie.

IMG_0831

Mijn missie is om juist kwetsbare thema’s in het leven bespreekbaar te maken en daar waar ruimte en verlangen is te helen.

Een oud verhaal maakt plaats voor een nieuw verhaal

2023 Posts Instagram (2)

Jouw Verhaal

Jouw verhaal wil gehoord worden. Voordat je komt vertellen, vraag ik je (via de mail) je voor te bereiden op de eerste sessie. Ik heb wat vragen voor je die als leidraad voor jouw verhaal dienen. Je kunt een afspraak inplannen via deze link.

2023 Posts Instagram (2)

Een Sessie

In de eerste sessie vertel jij, luister ik en gaan we dieper in op jouw verhaal, je verlangen. Op de KAART 'bereis' jij je verhaal, waarbij ik je de verdiepende vragen stel. Hierdoor raak je diepere lagen in jezelf, in je onbewuste. 

2023 Posts Instagram (2)

Het Vervolg

Sessies werken door. Zoals de energie van de vorige generaties door-gaan, stroomt ook deze energie door. Je 'procest' en maakt je aantekeningen over jouw innerlijke reis. Inzichten en vragen mail je mij voor de volgende afspraak.

JanetSchmidt_Kaart3
JanetSchmidt_Kaart2
JanetSchmidt_Kaart1

Informatie algemeen

2023 Posts Instagram (2)

Praktijk

Houd voor een afspraak rekening met een wachttijd van 2 tot 4 weken. Je kunt een afspraak inplannen via deze link.

2023 Posts Instagram (2)

Annuleren

Kun je de afspraak niet nakomen? Je kunt kosteloos tot 24 uur van te voren de afspraak telefonisch of per e-mail afzeggen of verzetten.

2023 Posts Instagram (2)

Betaalmethoden

Na de sessie ontvang je per mail de factuur, welke je per omgaande of in ieder geval binnen zeven dagen voldoet.

2023 Posts Instagram (2)

Vergoedingen

Het consult wordt helaas niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Ik heb hier bewust voor gekozen vanwege de administratieve lasten en plichten welke opgelegd worden door de zorgverzekeraars. Dit gaat ten koste van de behandeltijd. Daarnaast hebben de meeste zorgverzekeraars de dekking van alternatieve geneeswijzen uit het aanvullend pakket geschrapt.

2023 Posts Instagram (2)

WKKGZ

Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg worden gesteld. Ook mijn praktijk JanetSchmidt voldoet aan deze eisen en is geregistreerd bij een onafhankelijke klachten- en geschilleninstantie, het NIBIG.

2023 Posts Instagram (2)

Tarieven 2023

Tarieven zijn inclusief btw. Een begeleidings-pakket kost € 1000,- waarbij we 4 gesprekken hebben én je een gespreks-KAART voor thuis ter waarde van € 150,- mee krijgt. Voor online sessies gelden dezelfde tarieven.

2023 Posts Instagram (1)

Ver-halen, ver-woorden vraagt training.
Training roept kunde, de menselijke maat.
In den beginne was het woord,
Maar het woord werd met het woord verward
Zo anders is: uit het stille midden
De oorspronkelijke stem laten roepen en
Hoorbaar maken
Kunst vraagt kunde, toewijding
Inwijding
Bron: vonken van verlangen