Shine Bright - Janet Schmidt

Shine Bright

hét programma om zaadjes te planten voor 2023

JS_TRAINING_shine bright
JS_DRAAD_voor website
JS_DRAAD_voor website

Het jaar uit en in...

Zittend rond het vuur en kijkend naar de schittering van vlammen worden veel verhalen verteld en mooie rituelen gehouden.Verhalen over toen, over nu én verhalen over de toekomst. Door het vertellen, het delen, kan er geheeld worden van wat was. En er kan gevoeld worden waar naartoe bewogen kan worden.

Vaak is het einde van een jaar ook zo’n moment; terugkijken, reflecteren op het afgelopen jaar en alvast voornemens, wensen hebben in de tijd vooruit. Ook dit jaar kun je meedoen aan deze vuurplaats-ceremonie. En eenmaal meegedaan dan kun je het elk jaar voor jezelf herhalen.

Shine Bright

In 5 stappen reis je mee en krijg je een overzicht van jouw jaar én heb je een beeld van komend jaar! Ik wil je inspireren er voor jeZelf te zijn. Door zelf te reizen op de KAART. Samen kan ook....

Hoe werkt Shine Bright?

Shine Bright (1)

Reis je mee? De vijf stappen in dit online programma brengen je van omzien, terugblikken in 2022 naar oogsten en van daaruit naar vrijuit dromen om vervolgens tot doelen stellen te komen en dán gaan we stralend verder 2023 in.
Je bent je eigen gids en op de KAART bepaal jij je route.

Je loopt deze Lichtroute door inspirerende vragen te bereizen of om je licht op een thema te laten schijnen, zodat jij helder krijgt hoe jij gaat stralen in 2023. Je ontvangt online modules en werkboeken om je reis te integreren.

Shine Bright alleen of samen?

Stralend de Wereld in! Hoe deelnemers dit programma in 2022 hebben ervaren

40
42
39
41
38
40
Shine Bright

(Door)geven
Licht ontstaat
Geloof in jezelf
Elkaar zien en gunnen
Wens

Sandra

Hebjij deze vraag ook? Wellicht vraag je je nog af...

Dit programma is voor deelnemers die een KAART hebben. Je reist namelijk het jaar uit en het nieuwe jaar in met en op de KAART.

Via deze link kun je de KAART kopen. Je kunt kiezen voor het tafelmodel, vloermodel of de bundel. Voor deelname aan Shine Bright volstaat het tafelmodel.

Van persoonlijke processen worden geen opnames gemaakt (privacy), tenzij de deelnemer die ik live coach er ter plekke toestemming voor geeft. Mocht dat het geval zijn dan zal ik de opname in de FB-groep plaatsen, zodat het daar teruggekeken kan worden.

Deze groep hoort bij de cursus Shine Bright. En is een groep voor jeugd- en gezinsprofessionals, Lichtbrengers. In deze periode van 24/12 t/m 06/1 deel ik elke dag iets, waarop deelnmers kunnen reageren. Soms inspiratie, soms een 'reisje', een quote of nodig ik iemand uit te komen stralen 🙂

Helaas kan dat niet. Je kunt ook alleen voor deze gelegenheid 2 weken lid van FB worden.

Je hebt life-time toegang tot het Shine Bright programma en kunt het dus bij elke evaluatie (voor jezelf en/of met cliënt) gebruiken. De FB-groep sluit op 6 januari.

Zeker! Het programma staat meteen open in jouw academie. Je kunt inloggen met je gegevens die je ook voor andere programma's gebruikt. Is dit het eerste programma dat je bij mij volgt? Dan ontvang je direct login-gegevens en kun je ook meteen met je 'reis' starten. De FB-groep gaat op 24/12 open.

Nee hoor, je deelt alleen wat goed voor je voelt. Vorig jaar is er veel gedeeld en dat kan alleen als een groep veilig voelt. Kijk en voel wat bij je past. Ik kan je wel zeggen dat het enorm uplifting was voor iedereen.