Shine Bright - Janet Schmidt

Shine Bright

hét programma om zaadjes te planten voor 2024

JS_TRAINING_shine bright
JS_DRAAD_voor website
JS_DRAAD_voor website

Het jaar uit en in...

Zittend rond het vuur en kijkend naar de schittering van vlammen worden veel verhalen verteld en mooie rituelen gehouden.Verhalen over toen, over nu én verhalen over de toekomst. Door het vertellen, het delen, kan er geheeld worden van wat was. En er kan gevoeld worden waar naartoe bewogen kan worden.

Vaak is het einde van een jaar ook zo’n moment; terugkijken, reflecteren op het afgelopen jaar en alvast voornemens, wensen hebben in de tijd vooruit. Ook dit jaar kun je meedoen aan deze vuurplaats-ceremonie. En eenmaal meegedaan dan kun je het elk jaar voor jezelf herhalen. (online programma blijft beschikbaar in de academie)

Shine Bright

In 5 stappen reis je op de KAART en krijg je een overzicht van jouw jaar én heb je een beeld van komend jaar! Ik wil je inspireren er voor jeZelf te zijn. Door zelf te reizen op de KAART. Dit jaar mét mogelijkheid samen het nieuwe jaar in te reizen....

Hoe werkt Shine Bright?

Shine Bright (1)

Reis je mee? De vijf stappen in dit online programma brengen je van omzien, terugblikken in 2023 naar oogsten en van daaruit naar vrijuit dromen om vervolgens tot doelen stellen te komen en dán gaan we stralend verder 2024 in.
Je bent je eigen gids en op de KAART bepaal jij je route.

Je loopt deze Lichtroute door inspirerende vragen te bereizen of om je licht op een thema te laten schijnen, zodat jij helder krijgt hoe jij gaat stralen in 2024.

Je ontvangt online modules en werkboeken om jouw unieke reis te integreren.

Shine Bright

Stralend de Wereld in! Hoe deelnemers dit programma hebben ervaren

40
42
39
41
38
40
Shine Bright

(Door)geven
Licht ontstaat
Geloof in jezelf
Elkaar zien en gunnen
Wens

Sandra

Hebjij deze vraag ook? Wellicht vraag je je nog af...

Ja, je hebt wel een KAART nodig.   Je reist namelijk het jaar uit en het nieuwe jaar in met en op de KAART. Welk formaat KAART je gebruikt, maakt voor het gebruik niet uit.

Via deze link kun je de KAART kopen. Je kunt kiezen voor het tafelmodel, vloermodel of de bundel. Voor deelname aan Shine Bright volstaat het tafelmodel.

Van persoonlijke processen worden geen opnames gemaakt (privacy), tenzij de deelnemer die ik live coach er ter plekke toestemming voor geeft. Mocht dat het geval zijn dan zal ik de opname in de academie bij het programma Shine Bright  plaatsen, zodat het daar teruggekeken kan worden.

Deze ochtend zal ik iemand live coachen en kunnen deelnemers elkaar coachen op één van de thema's uit het programma Shine Bright. 

Je hebt life-time toegang tot het Shine Bright programma en kunt het dus bij elke evaluatie (voor jezelf en/of met cliënt) gebruiken. 

Zeker! Het programma staat meteen open in jouw academie. Je kunt inloggen met je gegevens die je ook voor andere programma's gebruikt. Is dit het eerste programma dat je bij mij volgt? Dan ontvang je direct login-gegevens en kun je ook meteen met je 'reis' starten.