Stap op de KAART mini-training - Janet Schmidt

GRATIS MINI-TRAINING voor COACHES en THERAPEUTEN STAP op de KAART

Wil je ook met deze mooie tool werken?

Janet_Schmidt_KAART_Mockup

 

  • Jouw cliënt begeleiden op een diepere laag
  • De KAART is er ook voor jouw doelgroep
  • Jouw cliënt is aan het stuur
  • Snel en toch zorgvuldig helpen

Bestel hier jouw KAART en ontvang daarbij de basis-video-handleiding plus een zakje houten poppetjes, zodat je direct aan de slag kunt. De KAART wordt in een koker naar je verzonden. (geen verzendkosten)

Nú met BONUS live-sessie op de KAART

Ik stel me graag aan je voor

 

Ik ben Janet Schmidt, rouw- en traumatherapeut, en heb een missie te vervullen. Mijn missie – kinderen en gezinnen zien in tijden van verlies – is groot. Doordat ik zelf van kinds af aan veel verliezen heb meegemaakt en daar zelf een weg in heb moeten vinden, raakt het me (je zou zeggen natuurlijk) als kinderen niet gezien worden in een heel eigen manier van omgaan met rouw.

Samen met mijn zus Gerda, die ook rouwtherapeut werd, ontwikkelde ik de KAART. Een prachtige tool die al zoveel kinderen, gezinnen (dus ook volwassenen) teams en klassen geholpen heeft. Via deze tool – die voor elk levensthema ingezet kan worden – bereik je op een speelse, toegankelijke én zorgvuldige manier een diepere laag in het proces.

Kom het eens ervaren op een live-dag KRACHT van de KAART.

Mocht jouw expertise ook op het gebied van verlies liggen dan vind je het misschien ook interessant om KAART-trainer te worden via de certificatie-training HEEL de WERELD.

Foto Janet
JS_DRAAD_voor website

Nog meer Mooie Woorden op de KAART

Review Online op de kaart

Ik was benieuwd naar meer mogelijkheden. Ik had wat drempelvrees voor de inzet van de KAART maar deze dag heeft me enorm geïnspireerd en ge-enthousiasmeerd.

Therapeut

reviewTrudy

Elke keer weer hoor ik weer nieuwe dingen. Heerlijk om te oefenen. Online werkt de KAART ook heel fijn.Mee-resoneren op je eigen KAART; heerlijk!

Rouwtherapeut

Review Online op de kaart

Heel fijn. Echt een eiland van inspiratie. Fijn om zelf ook te ervaren. Juist het verfijnen en de eye-openers dragen bij.Ook korte kleine toegevoegde werkvormen op de KAART zijn fijn in de praktijk.

Hoogbegaafdheid specialist

Nú met BONUS live-sessie op de KAART

Had jij deze vraag ook? Wellicht vraag je je nog af...

Je ontvangt de kaart tafelmodel in een koker, zodat je hem altijd netjes op kunt ruimen. Het vloermodel ontvang je in een vierkante telescopische koker die je na zorgvuldig los-snijden in het midden van de koker steeds weer opnieuw kunt gebruiken.

Zeker kun je er ook met ouders mee werken! Je legt de kaart bv neer bij een intakegesprek en/of een evaluatie-gesprek en vraagt aan de ouders waar zij zien dat hun kind staat m.b.t. zijn relatie tot het onderwerp. Zo heb je ook met hen in één vraag helder hoe zij het zien. Ook kun je er met je intervisiegroep mee werken of op een ouderbijeenkomst.

Zeker! Je ontvangt bij het tafelmodelmodel KIND op de KAART een kleine set poppetjes (8 stuks) in een zakje.
Bij het vloermodel ontvang je geen poppetjes. Bij dit model is het juist de bedoeling dat je erop gaat staan of met voorwerpen werkt.

Ja hoor dat kan via deze link.

De kaart is gemaakt van buitenbanner-materiaal. Dat is een stevig doek waar je ook wel eens buitenspandoeken van ziet.

De kaart is zeer duurzaam Er zijn professionals die de kaart al wel 10 jaar hebben en de kaart is nog net zo mooi. Het mooie is ook dat je de KAART kunt schoonmaken, dweilen met een zacht wasmiddel. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat je er niet met scherpe materialen/hakken op werkt.

De KAART wordt binnen twee dagen verzonden. Houd er rekening mee dat als je op vrijdag bestelt de KAART dinsdag door Post NL bezorgt wordt.

Je ontvangt een basis videohandleiding bij de KAART en als professional met al jouw kennis ga ik ervan uit dat je er mee aan de slag kunt. Wil je nog veel meer mogelijkheden met de KAART verkennen kom dan naar een online training of een live training. Je bent welkom.

Dat kan zeker. Weet wel dat dan de beleving veel minder is dus waarschijnlijk zal de cliënt ook minder intens reizen. Dus de vraag is of je dat zou moeten willen. De KAART is ervoor gemaakt om een reis te maken met klein materiaal op het tafel-model of fysiek op het vloermodel.

De KAART is voor elke leeftijd. Ook als kinderen nog niet kunnen lezen, kunnen zij toch reizen op de KAART, doordat ze vooral gebruikmaken van de symbolen

Bij het tafelmodel ontvang je een zakje met een aantal houten poppetjes.

Het kan, maar is niet noodzakelijk. Het vloermodel volstaat

Zeker kan dat. Stuur in dat geval een mail naar info@janetschmidt dan wordt er contact met je opgenomen.

Nú met BONUS live-sessie op de KAART