KAART Trainers - Janet Schmidt

Trainers

Op deze pagina vind je de gecertificeerde KAART-trainers

Janet_Schmidt_KAART_trainer5

Ik ben Barbara Wielaart. In mijn praktijk 'Rouw op je dak' begeleid ik kinderen, jongeren en hun ouders die te maken hebben met VERLIES. Ik gebruik daarbij altijd de prachtige KAART van Janet. De mogelijkheden met de KAART zijn eindeloos en ik ben trots dat ik KAARTtrainer mag zijn in Zeeland! Wil je inspirerende werkvormen om met de KAART aan de slag te gaan? Kijk voor een passende training op mijn website (rouwopjedak.com) of neem contact op (barbarawielaart@zeelandnet.nl).

Janet_Schmidt_KAART_trainer6

Hallo, mijn naam is Martine Goeting. In mijn praktijk en op locatie coach ik kinderen, ouders en scholen tijdens verlies en rouw. Daarnaast ondersteun ik ouders en kinderen die vastlopen bij leerproblemen. Naast vele andere methodieken en materialen zet ik heel regelmatig de KAART in tijdens coachings-sessie. De KAART zegt meer dan 1000 woorden en helpt alle leeftijden hun verhaal te vertellen, door onbewust in te gaan op de gevoelswereld van degene die op de KAART staat. Ik ben er trots op dat ik als kaarttrainer anderen mag begeleiden in het leren werken met de KAART, waardoor nog meer kinderen, ouders en scholen in beweging kunnen komen rondom verschillende thema's.

Janet_Schmidt_KAART_trainer7

Ik ben Evelien van den Breemen en ik woon samen met mijn man, kinderen en honden in Doetinchem. Ik werk ruim 25 jaar binnen de jeugdhulpverlening, momenteel als jeugd- en gezinswerker. Via de opleiding “Een Taal Erbij”, kwam ik in contact met Janet en De Kaart.

Het vlammetje om iets voor mezelf te beginnen wakkerde toen verder aan.

Met praktijk VerliesMoed richt ik mij op kinderen, de volwassenen om hen heen en scholen die te maken hebben met verlies. Het vraagt moed om te verkennen hoe het verlies te verweven in je leven. Bij het ontdekken van deze moed loop ik graag een eindje met de ander op. Ik ben trots dat ik daarnaast trainingen mag geven om te laten ervaren wat de Kaart kan doen, zodat je vol inspiratie weer naar huis gaat. Voor meer informatie over de KAART-trainingen. Email: e.vdbreemen@gmail.com

www.praktijkverliesmoed.nl (under construction)